• 11 mei 2021

Teamlid in de kijker - Ann

Naam: Ann
Functie: verantwoordelijke administratie en vrijwilligers
Wanneer gestart: in de zomer van 2019
Favoriete workshop: Robo Wunderkind
Favoriete robot: Emily

Waarom wilde je graag bij ons werken?
Ik heb de begindagen van Digitale Wolven meegemaakt. Cindy, de oprichtster van Digitale Wolven, en ik gaven destijds samen les bij De Lift, een informaticaschool voor leerlingen met ASS, en daar vertelde ze me vol enthousiasme over de opstart. We zijn hierna contact blijven houden waardoor ik alles van op de zijlijn heb zien groeien. Enkele jaren later is mijn droom om zelf aan dit verhaal mee te werken werkelijkheid geworden en ben ik gestart. En we blijven verder groeien..

Wat sprak je aan bij ons?
Het enthousiasmeren van de kinderen en de leerkrachten. De kinderen tonen wat er buiten gamen nog kan en eventuele twijfel of angst verminderen om er zelf mee aan de slag te gaan. De werking met kansenjongeren spreekt me ook aan. Ook hen de kansen kunnen bieden die voor anderen zelfsprekend zijn.

Wat doe je voor Digitale Wolven?
Ik sta in voor de planning van alle workshops, de contacten met de leerkrachten en en organisaties, het onderhouden van de subsidiedossiers, ... en de vrijwilligers kunnen ook altijd met mij terecht.

Wat motiveert je?
De blije gezichtjes van de kinderen die langskomen als ze met het materiaal aan de slag zijn en al die leuke en lieve mailtjes die we krijgen van enthousiaste scholen en ouders na een workshop.

Heb je een leuke anekdote die je wil delen?
Vorig schooljaar heb ik een dag een workshop Robo Wunderkind mee gevolgd in een school in Merksem. Na afloop van de workshop kwam er een klein meisje naar me toe en ze zei: 'Jij bent mijn allerbeste vriendin', gevolgd door een dikke knuffel en haar allermooiste stickers die ze mij persé wilden geven. Meer voldoening kan je niet krijgen.


In deze rubriek zullen we geregeld iemand in de kijker zetten die een connectie heeft met Digitale Wolven. Dit kan een werknemer, vrijwilliger, robot, deelnemer, leerkracht, .. zijn. Wil je zelf graag in de kijker gezet worden en je ervaringen met iedereen delen? Laat het ons dan weten via het contactformulier en wij nemen contact met je op.