• 18 april 2022

Teamlid in de kijker - Glenn

Naam: Glenn
Functie: Lesgever
Wanneer gestart: 2022
Favoriete workshop: Lego WeDo
Favoriete robot: Kevin

Waarom wilde je graag bij ons werken?
Ik ken iemand die hier werkt. Zij vertelde veel over Digitale Wolven en wat hier allemaal gebeurd. Ze is ook altijd heel enthousiast. Daarom werd ik ook enthousiast dus toen er een vacature kwam wilde ik mijn kans wagen.

Na het eerste gesprek had ik een goed gevoel. Het voelde alsof ik in een familie terecht ging komen en ondertussen kan ik dat gevoel alleen maar bevestigen.


Wat sprak je aan bij ons?
De combinatie van werken met kinderen en de technologie zoals het programmeren. Zowel kinderen als technologie zijn de toekomst. Nu kan ik daar zelf mijn steentje aan bijdragen om kinderen met technologie in contact te brengen en ik vind dat één van de mooiste dingen om te doen.

Wat doe je voor Digitale Wolven?

Het belangrijkste deel van mijn job is het geven van de workshops. Je zal me bijna dagelijks in een klas vinden in Vlaanderen of Brussel.
Wanneer ik geen les geef houd ik me bezig met alles op orde houden voor de workshops. Dan kijk ik na of alles nog up-to-date is, of het materiaal in orde is en dat soort zaken.

Wat motiveert je?
De deelnemers zeggen heel vaak dat ze onze workshops één van de leukste dingen vonden wat ze op school al hebben gedaan. Ik geniet enorm van het enthousiasme en de dankbaarheid die ik dagelijks krijg en dat vind ik heel motiverend!

Glenn we wensen je veel succes met je nieuwe uitdaging en heten je heel welkom in het team!