• 8 december 2022

Teamlid in de kijker - Lina

Naam: Lina
Functie: Lesgever
Wanneer gestart: maart 2019
Favoriete workshop: Tiny
Favoriete robot: Scratch

Waarom wilde je graag bij ons werken?
Ik heb jaren in de scouts gezeten en door deze ervaring besefte ik dat ik graag met kinderen wou werken. Ik vind het een fantastisch publiek en breng hen heel graag nieuwe dingen bij. Zelf kende ik nog niet veel van programmeren, dus het leek me interessant om me hierin te verdiepen. Daarom leek het me een toffe kans om lesgever te worden.

Wat sprak je aan bij ons?
Ik heb altijd al voor een klas willen staan, en met deze job kan ik op een leuke en speelse manier kinderen over heel Vlaanderen iets bijleren. Programmeren en digitaal knutselen met kinderen van alle leeftijden is iets wat me elke dag opnieuw enthousiast maakt.

Wat doe je voor Digitale Wolven?
Mijn job bestaat uit het geven van digitale workshops. Ik kom bijna dagelijks naar de klas om de kinderen op een leuke manier kennis te laten maken met het programmeren en de digitale wereld.

Wat motiveert je?
Het is een zaligheid om elke dag met kinderen te mogen werken. Wanneer ik in een klas kom, word ik steeds enorm enthousiast ontvangen. Ik vind het heel leuk om mijn kennis rond technologie over te dragen en ik krijg enorm veel voldoening van de dankbaarheid die ik ervoor terugkrijg.

Heb je een leuke anekdote die je wil delen?
Ooit waren er kinderen van het 4e leerjaar zo enthousiast over de workshop dat ze allemaal een handtekening vroegen. Ik moest alles signeren: hun armen, boeken, brooddozen, pennenzakken, …  Dat was een heel gek maar grappig moment. Ik voelde me voor één keer een Bekende Vlaming 😉