• 5 juli 2021

Teamlid in de kijker - Yoran

Naam: Yoran
Functie: Content Creator en Project Begeleider
Wanneer gestart: 2021
Favoriete workshop: Digisnacks Panda
Favoriete robot: Tiny

Waarom wilde je graag bij ons werken?
Ik zat in mijn laatste jaar en mocht stage doen bij Digitale Wolven en zo kreeg ik de kriebel te pakken. Ik werk graag met technologie en, als leerkracht in spé, was de combo van technologie en kinderen helemaal iets voor mj. Toen er tijdens mijn stage een vacature passeerde heb ik mijn kans dus gegrepen. Ik kende het team al een beetje en wou er heel graag deel van uitmaken.

Wat sprak je aan bij ons?
Experimenten met robots en technologieën die nog niet altijd zo vanzelfsprekend zijn is iets wat me enorm aanspreekt. Het overbrengen van technologische kennis is ook iets wat me nauw aan het hart ligt.

Wat doe je voor Digitale Wolven?
Ik ben nog niet zo lang bezig, maar ik ga het werk van Lenka verderzetten aangezien zij nu fulltime workshops gaat geven.
Ik ga me dus bezighouden met de workshops voor kansenjongeren en momenteel focus ik me vooral op het online platform en de stappenplannen die daarbij horen.

Wat motiveert je?
Het overdragen van kennis naar kinderen, de vele contacten met nieuwe technologie, de sfeer in het team, …

Yoran we wensen je veel succes met je nieuwe uitdaging en heten je heel welkom in het team!


In deze rubriek zullen we geregeld iemand in de kijker zetten die een connectie heeft met Digitale Wolven. Dit kan een werknemer, vrijwilliger, robot, deelnemer, leerkracht, .. zijn. Wil je zelf graag in de kijker gezet worden en je ervaringen met iedereen delen? Laat het ons dan weten via het contactformulier en wij nemen contact met je op.