• 10 februari 2022

Robot in de kijker - Emily

Naam: Emily Wunderkind
Wanneer gestart: 2019
Woonplaats: Berchem
Favoriete workshop: Wunderkind

Hoe ben je bij Digitale Wolven terecht gekomen?
Ik was op een workshop waar ook teamleden van Digitale Wolven waren en zo hebben we elkaar leren kennen. Een paar dagen later liepen we elkaar toevallig weer tegen het lijf. Na een leuke babbel ben ik dan vrij snel bij Digitale Wolven kunnen starten.

Wat sprak je aan bij ons?
Ik vind het heel leuk om met andere robots samen te werken. Er waren best al wel wat robots voor de iets oudere kinderen maar ik hou me vooral met de jongere kinderen bezig. Zo heeft iedereen zijn eigen specialiteit.

Wat doe je voor Digitale Wolven?
Ik geef de workshop Wunderkind. Eigenlijk ben ik een soort van blokkendoos en maken de deelnemers heel de tijd iets anders van mij. Soms maak ik gewoon geluidjes, dan ben ik een zaklamp en voor je het weet ben ik een auto en aan het rondrijden tijdens de workshop. Je kan me vooral in het eerste en het tweede leerjaar terugvinden. Je kan me herkennen aan mijn vrolijke kleurtjes.

Wat zijn je hobby's?
Ik transformeer heel graag en kan dat ook heel snel. Zo kan ik altijd zijn wie ik wil zijn. 

Heb je een leuke anekdote die je met ons wil delen?
Het is meer een weetje maar dat mag ook wel hé. Ik ben gemaakt in Oostenrijk. Mijn familienaam verklapt dat ook wel. Tijdens mijn workshop neem ik altijd veel vrienden mee zodat iedereen een leuke workshop heeft met voldoende materiaal. Al mijn vrienden hebben ook een naam en de meeste hebben een Duitstalige naam. Zo ga ik dus vaak op pad met Hans, Heidi, Greta en Stefaan.


Bij Digitale Wolven hebben we een hele grote familie. Ook jij kan daar deel van uitmaken door peter of meter te worden van onze robots. Dit kan al vanaf 100 euro/jaar. Neem zeker een kijkje op onze sponsorpagina om de familie van Emily beter te leren kennen.

In deze rubriek zullen we geregeld iemand in de kijker zetten die een connectie heeft met Digitale Wolven. Dit kan een werknemer, vrijwilliger, robot, deelnemer, leerkracht, .. zijn. Wil je zelf graag in de kijker gezet worden en je ervaringen met iedereen delen? Laat het ons dan weten via het contactformulier en wij nemen contact met je op.