• 21 november

Robot in de kijker - Scottie

Naam: Scottie Go
Wanneer gestart: 2018
Woonplaats: Antwerpen
Favoriete workshop: Scottie Go

Hoe ben je bij Digitale Wolven terecht gekomen?
Ik werd op een beurs aan Digitale Wolven voorgesteld en zo is het enthousiasme langs beide kanten er gekomen.

Wat sprak je aan bij ons?
Ik ben een programmeerspel en programmeren is iets dat ze bij Digitale Wolven ook graag en veel doen. 

Wat doe je voor Digitale Wolven?
Ik geef de workshop Scottie Go. Een gezelschapsspel om te leren programmeren en dan moet je alles inscannen met een tablet. Zo moeten de deelnemers proberen om mij alle onderdelen van mijn ruimteschip terug te vinden zodat ik terug naar mijn planeet kan vliegen.

Wat zijn je hobby's?
Ik vind het heel leuk om aan mijn ruimteschip te knutselen. Als je mijn workshop al hebt gevolgd dan zal je dat helemaal begrijpen. Zo ben ik dus professioneel en in mijn vrije tijd altijd wel een beetje met hetzelfde bezig. 

Heb je een leuke anekdote die je met ons wil delen?
Ik vind het altijd heel leuk om te zien hoe de deelnemers links en rechts ontdekken tijdens mijn workshop. Dat is iets dat ik heel vaak zie terugkomen. Allerlei rare armbeweging en pasjes om links en rechts naar de app te vertalen. Heel leuk om naar te kijken en geeft met altijd een lach op mijn gezicht. Dus je leert veel meer dan alleen maar programmeren. 


Bij Digitale Wolven hebben we een hele grote familie. Ook jij kan daar deel van uitmaken door peter of meter te worden van onze robots. Dit kan al vanaf 100 euro/jaar. Neem zeker een kijkje op onze sponsorpagina om de familie van Scottie beter te leren kennen.

In deze rubriek zullen we geregeld iemand in de kijker zetten die een connectie heeft met Digitale Wolven. Dit kan een werknemer, vrijwilliger, robot, deelnemer, leerkracht, .. zijn. Wil je zelf graag in de kijker gezet worden en je ervaringen met iedereen delen? Laat het ons dan weten via het contactformulier en wij nemen contact met je op.