Scottie Go!

Wij geven workshops en zoeken constant naar nieuwe manieren en producten. Zo kwamen we in contact met Scottie Go! We werden verliefd en besloten om dit dan ook te verkopen.

Momenteel zijn er 3 producten te koop. Binnenkort komt hier ook nog een versie voor de allerkleinsten bij. Wens je te bestellen, meer info of wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe producten of aanbiedingen? Vul dan het contactformulier onderaan in.

Speciaal aanbod

Om in deze moeilijke tijden iedereen toegang te geven tot Scottie Go! heeft Becreo een speciaal aanbod voor scholen. Je hebt hiervoor geen set nodig. De nieuwe app, Scottie Go! Dojo, waar je zelf levels mee kan ontwikkelen wordt tijdelijk gratis aangeboden. Heb je een set ter beschikking? Dan kan je deze uiteraard gebruiken. Heb je geen set ter beschikking? Dan zal je gratis tegels aangeboden krijgen die je leerlingen zelf kunnen uitprinten.

Hoe maak je gebruik van dit aanbod?

 1. Stuur een mail naar contact@becreo.com (communicatie dient in het Engels te gebeuren) en laat weten hoeveel licenties je nodig hebt. Met 1 licentie kan je 100 gebruikers aanmaken.
 2. Na ongeveer 24 uur krijg je een mail met je licentiecode en kan je aan de slag. Deze licentie zal geldig blijven tot eind augustus.

Wat zal je ontvangen?

 • Een Scottie Go! Dojo licentie
 • Snel aan de slag instructies
 • Instructies voor het aanmaken van gebruikers
 • Een digitaal werkboek

Scottie Go! Starter

€ 14,50

Scottie Go! starter is de ideale set om te starten.

In deze mini set zitten 36 tegels die je gebruikt om 24 levels op te lossen.


Afhalen in Berchem of Kontich = gratis - verzenden = € 5 (BE - NL)

Scottie Go! Education

€ 72,50

Scottie Go! Education is speciaal ontwikkeld voor in de klas. Alleen werken, maar ook in groepjes van 2 of 3 is mogelijk. Met bijna 100 levels en 179 tegels waarbij ook variabelen, condities en functies aan bod komen was programmeren in de klas nog nooit zo leuk en makkelijk.

Met de Education set kan je de app op 3 apparaten installeren.


Afhalen in Berchem of Kontich = gratis - verzenden = € 7.5 (BE), € 18 (NL)

Scottie Go! Magnetic tiles

OUT OF STOCK

Scottie Go! Magnetic Tiles zijn ideaal om in de klas te gebruiken. De grote magnetische tegels zorgen ervoor dat het uitleggen in groep vlot verloopt. De tegels kunnen uiteraard ook gescand worden met de app.

Met deze set van 53 tegels heb je toegang tot de eerste 24 levels van Scottie Go! Education.


Afhalen in Berchem of Kontich = gratis - verzenden = € 10 (BE), € 18 (NL)

Scottie Go! Labyrinth

BINNENKORT VERKRIJGBAAR

Deze set bevat 57 tegels en je kan er 52 levels mee spelen. De licentie laat toe om de app te installeren op 2 toestellen.

Scottie Go! basic

BINNENKORT VERKRIJGBAAR

Scottie Go! basic is geschikt voor het werken met jongeren kinderen. De tegels zijn groter en er is de mogelijkheid om ook zonder app te spelen.

In deze set zitten 53 tegels en 24 levels. De licentie laat toe om de app op 3 toestellen te installeren.

Scottie is een vriendelijk ruimtewezen dat op aarde is geland. Hij moet zijn ruimteschip herstellen en jij moet hem hierbij helpen.

Met Scottie Go! was programmeren nog nooit zo leuk! De combinatie van bordspel en app maakt het nog leuker en zorgt ervoor dat kinderen snel zelfstandig aan de slag kunnen gaan. Het bordspel zelf is in het engels, maar door de picto's kunnen kinderen vanaf 8 jaar er zelfstandig mee werken. Momenteel zijn wij bezig met het vertalen van de app. Zo kan je deze binnenkort ook in het nederlands gebruiken!

Scottie Go! werkt zowel op IOS, Android als Windows. Je kan een tablet, smartphone of laptop (met camera aan de achterzijde) gebruiken.

Twijfel je om Scottie Go! aan te kopen? Misschien is het een leuk idee om een workshop te boeken in de klas? Zo kan je de kinderen zelf aan de slag zien met het product en weet je onmiddellijk hoe leuk het is om hiermee te werken!

Systeem vereisten voor Android:

 • Versie 4.1.2 of hoger
 • Dual core processor 1.2 GHz
 • Camera achterzijde

Systeem vereisten voor iOS:

 • Versie 8 of hoger
 • iPhone 5S of hoger
 • 4de generatie iPad of hoger

Systeem vereisten voor een computer met Windows:

 • Windows 7, 8 of 10 (32 of 64 bit)
 • 2GB RAM
 • Dual core processor 1.33 GHz
 • Camera aan de achterzijde
 • Werkt niet op Windows smartphones