Help jij mee?

Jouw steun maakt écht een verschil

Wanneer jij een gift doet, kunnen wij blijvend workshops geven, kinderen naschools begeleiden, vrijwilligers enthousiasmeren en veel meer. Door ons financieel te steunen, help je ons evenwel vooral concreter om kinderen en jongeren warm te maken voor technologie. Dat is in de wereld van vandaag een noodzakelijke vaardigheid om extra kansen te krijgen, zowel nu als later op de arbeidsmarkt. Kan je je hierin vinden? Da’s tof!

Kijk maar eens wat jouw steun verwezelijkt
De leerlingen zijn altijd dolenthousiast. Ze krijgen bij het begin van de workshop degelijke uitleg en worden nadien uitgedaagd om creatief aan de slag te gaan met Scratch. Hierbij maken ze gebruik van een laptop die voor elk kind apart voorzien wordt door Digitale Wolven. Tijdens de workshop krijgen ze voldoende ondersteuning wanneer ze vastlopen. De communicatie vooraf met Digitale Wolven is helder en duidelijk.
Juf basisschool De Klinker - Borsbeek
Kijk maar eens wat jouw steun verwezelijkt
Digitale Wolven is voor onze scholen een grote meerwaarde. Gezien ze steeds werken met vernieuwend, divers en goed werkend materiaal hoeven we niet te investeren in dure robots en kunnen we onze leerlingen toch in aanraking laten komen met verschillende educatieve robottypes. Dat bespaart niet alleen kosten, ook hun bekwame lesgevers verlichten de technische zorgen van onze leerkrachten, die zich daardoor meer kunnen focussen op andere aspecten rond programmeren en computationeel denken.
Kristof De Valck - ICT-coördinator Gem. basisschool De Plataan
Kijk maar eens wat jouw steun verwezelijkt
Interessante en uitgebreide workshops waar leraren échte kennis hebben om in hun klas te gebruiken en de leerlingen enthousiast te maken voor STEM!
Ashley Peeters - RTC Antwerpen

Doe een gift via de Koning Boudewijnstichting

Het Fonds Vrienden van Digitale Wolven wordt beheerd door de Konin Boudewijnstichting. Daardoor zijn Belgische giften vanaf 40 euro fiscaal aftrekbaar. Dat wil zeggen dat je een belastingvermindering van 45% krijgt op je donatie (art. 145/33 WIB). Alles verloopt via de pagina van Koning Boudewijnstichting (Fonds Vrienden van) via onderstaande knop. Zij sturen je dan in februari van het volgende jaar het fiscale attest toe.

Je kan ook kiezen om ons maandelijks te steunen. Zo help jij mee om jaarlijks meer dan 30.000 kinderen en jongeren over gans Vlaanderen en Brussel digitale vaardigheden op de schoolbanken bij te brengen. Daarnaast geef je ons een duwtje in de rug om een voorspelbare bron van inkomsten op te bouwen. En zo kunnen wij voort blijven doen, natuurlijk!

Doneer jij? Dan willen we je daar ontzettend voor bedanken. Dankzij jou, worden de kiddo’s van vandaag de helden van morgen!

Nieuws

Recent nieuws

Met de steun van

Sponsor