Help jij mee?

Jouw steun maakt écht een verschil

Wanneer jij een gift doet, kunnen wij blijvend workshops geven, kinderen naschools begeleiden, vrijwilligers enthousiasmeren en veel meer. Door ons financieel te steunen, help je ons evenwel vooral concreter om kinderen en jongeren warm te maken voor technologie. Dat is in de wereld van vandaag een noodzakelijke vaardigheid om extra kansen te krijgen, zowel nu als later op de arbeidsmarkt. Kan je je hierin vinden? Da’s tof!

Doe een gift via de Koning Boudewijnstichting

Door onze erkenning (van vzw/goed doel) zijn jullie giften vanaf 40 euro fiscaal aftrekbaar. Dat wil zeggen dat je een belastingvermindering van 45% krijgt op je donatie. Alles verloopt via de pagina van Koning Boudewijnstichting (Fonds Vrienden van) via onderstaande knop. Zij sturen je dan in februari van het volgende jaar het fiscale attest toe.

Je kan ook kiezen om ons maandelijks te steunen. Zo help jij mee om jaarlijks meer dan 30.000 kinderen en jongeren over gans Vlaanderen en Brussel digitale vaardigheden op de schoolbanken bij te brengen. Daarnaast geef je ons een duwtje in de rug om een voorspelbare bron van inkomsten op te bouwen. En zo kunnen wij voort blijven doen, natuurlijk!

Doneer jij? Dan willen we je daar ontzettend voor bedanken. Dankzij jou, worden de kiddo’s van vandaag de helden van morgen!

Nieuws

Recent nieuws

Met de steun van

Sponsor