Kom je ons helpen?

Vrijwilliger worden

Vrijwilligers helpen ons met verschillende zaken. Dit gaat van het ondersteunen van workshops tot het mee helpen ontwerpen van onze nieuwste flyer. Lijkt dat iets voor jou? Lees dan zeker verder.

We kunnen altijd wel helpende handen gebruiken en zijn onze huidige vrijwilligers enorm dankbaar. Wil je ons ook graag helpen dan kan je hier meer info vinden.

Wij zoeken zowel vrijwilligers voor onze werking in de klas als in het naschoolse traject (woensdagmiddag, in de vooravond of op zaterdag).

Heb je interesse of wil je graag meer informatie? Laat je gegevens dan even achter op onderstaand contactformulier of lees nog wat verder voor meer informatie.
Digitale Wolven

We hebben verschillende types vrijwilligers. De eerste groep zijn personen die ons kunnen helpen om zelf workshops te geven (in de klas). Dit is dus tijdens de schooluren in gans Vlaanderen en Brussel tijdens onze dagelijkse werking. Ook workshops op zaterdag kunnen hiervoor in aanmerking komen. Je kan zelf beslissen welke workshops je graag wil geven of wil leren geven en ook welke dagen mogelijk zijn. Meestal werken we hier op oproep en vragen we wie ons op een bepaalde dag kan helpen.

De volgende groep zijn personen die ons kunnen helpen in ons doorstromingstraject. Hier werken wij met kansengroepen in het antwerpse. We hebben hiervoor een samenwerking met City Pirates en AP Hogeschool. We zoeken hier vrijwilligers om op woensdagmiddag mee workshops te begeleiden (deze hoeven niet zelf gegeven te worden) of in de vooravond of zaterdag kinderen te vervoeren naar een workshop. Omdat we hier vaker dezelfde kinderen werken is het leuk als je op regelmatige basis aanwezig kan zijn om zo ook een band met hen te krijgen.

Maar ook op andere manieren kan je ons helpen. Heb je een passie voor fotografie en wil je ons helpen met mooie foto's, ben je goed in design en wil je onze nieuwste flyer ontwerpen? Ook hiermee kunnen we uiteraard hulp gebruiken.

Wij bieden al onze vrijwilligers een opleiding om zelf aan de slag te gaan. Zowel in het werken met kinderen als in de technische vaardigheden. Voorkennis is dus zeker niet vereist maar is uiteraard wel een meerwaarde.

Meld je aan als vrijwilliger

Nieuws

Recent nieuws

Bekijk al het nieuws

Partner

Sponsor