Jong geleerd, jong gedaan

Zet mee je schouders onder hun digitale toekomst

Zullen we kinderen en jongeren samen op een speelse manier kennis laten maken met de oneindige mogelijkheden van IT en technologie? Bij Digitale Wolven doen we dat, bijvoorbeeld, via concrete workshops. Om die laagdrempelig te kunnen houden, rekenen we gemiddeld slechts een vijfde van de werkelijke kostprijs door aan de scholen. Wil jij er mee voor zorgen dat we dat kunnen blijven volhouden als vzw? Word dan deel van onze familie en steun ons; wij doen de rest.

Hoe?

Draag op jouw manier een steentje bij

Money would be funny

… in a rich man’s world, maar ook voor ons. Het spreekt waarschijnlijk wel voor zich dat giften in de vorm van centjes ons enorm vooruithelpen. Meer weten over de (veilige) manier waarop dit kan en waar je geld heen gaat?

Howdy Partner

Voor bedrijven gaan we graag in een hogere versnelling! Steun als organisatie onze wolvenroedel en dan kijken we eens samen wat jullie eruit kunnen halen. Fiscaal aftrekbaar en zo, dus echt interessant. Je wordt daarbij ook peter of meter van een leuke robot, Amélie of Wolfje zelf! Geïnteresseerd?

De 7 levens van materiaal

Materiaal doneren, helpt ons ook! Is je gerief ‘perte totale’ en lukt het je/ons niet om het (deels) te repareren en/of te hergebruiken? Dan zien we je er toch nog graag mee komen! Voor al het oude en onbruikbare materiaal dat wij aan een partner leveren, krijgen we immers refurbished laptops waarmee we kinderen via Digitoop een groot plezier doen.

Leuke merchandise

Wil je wel iets geven, maar er liefst ook wat leuks voor terugkrijgen? Begrijpen we helemaal! Kom zeker een kijkje nemen op onze webshop. We verkopen een fantastisch leuk programmeerspel om zelf mee aan de slag te gaan, maar ook toffe hebbedingen zoals hoodies, kalenders, strijkpatches …

Nieuws

Recent nieuws

Met de steun van

Sponsor