• 11 juni 2021

Digitaal Leslokaal als meetingruimte

Sinds 2018 beschikken wij over een mooie locatie in Berchem (Antwerpen) vlakbij de Singel. Wij hebben hier onze kantoren en in onze grote ruimte ontvangen wij groepen om een digitale workshop bij ons te volgen. Omdat wij ook vele van onze workshops op verplaatsing geven staat ons lokaal ook vaak vrij. Wist u dat u ons lokaal op deze vrije momenten kan huren?

Bij ons krijg je geen saaie meeting ruimte, maar een frisse ruimte die hoofdzakelijk gebruikt worden door kinderen. 

Prijs: 250 euro/dagdeel excl 21% BTW

Inbegrepen: koffie, thee en water

Faciliteiten:

  • 180 m² - tafels voor 20 personen - flexibele opstelling
  • Wifi en UTP aansluitingen
  • 65" smart tv (te gebruiken als flipchart)
  • keuken met koffiezet, waterkoker, koelkast, afwasmachine en microgolfoven

Bereikbaarheid: goed bereikbaar aan de rand van Antwerpen (Singel) vlakbij de Antwerpse Ring in de omgeving van Velo station, openbaar vervoer en op 20 minuten wandelen van Berchem Station. Ruime parkeergelegenheid in de straten rondom.

Meerprijs: catering, gebruik digitaal lesmateriaal (robots, 3D printer, ..), mogelijk tot reserveren van een digitale workshop.

Omdat onze ruimte en materialen er in de eerste plaats zijn om kinderen digitale vaardigheden bij te brengen is het boeken van een digitale workshop altijd op basis van het nog beschikbare materiaal en indien één van onze lesgevers beschikbaar is.

 

Coronamaatregelen:

Zolang de maatregelen geldig zijn voorzien wij afstand van 1,5 meter tussen de zitplaatsen en schermen. Momenteel is het aantal toegelaten personen hierdoor beperkt tot 10. Het nodige materiaal om alles te ontsmetten en handgel staan steeds ter beschikking.