• 8 maart 2021

Teamlid in de kijker - Amelie

Naam: Amelie Wolf
Functie: Boegbeeld van Digitale Wolven samen met mijn vriend Wolfje
Wanneer gestart: 2020
Favoriete workshop: Alles met robots
Favoriete robot: James

Hoe ben je bij Digitale Wolven terecht gekomen?
Wolfje is al van bij de start het boegbeeld van Digitale Wolven. Dat is nogal duidelijk. Maar hij was een beetje eenzaam en ze zijn dan op zoek gegaan naar een vriend om samen te boodschap te verspreiden en zo zijn ze bij mij terecht gekomen. Ik heb onmiddellijk ja gezegd want ik sta helemaal achter het verhaal.

Wat sprak je aan bij ons?
Ik ben een hele nieuwsgierige meid en ontdek graag nieuwe dingen. Ik wist al wel wat over robots, maar nu leer ik nog elke dag nieuwe dingen en dat vind ik heel spannend. 

Wat doe je voor Digitale Wolven?
Ik zorg er samen met Wolfje voor dat iedereen Digitale Wolven leert ontdekken. Aan iedereen die het horen wil vertel ik honderduit wat er allemaal te beleven valt en wat er mogelijk is.

Wat motiveert je?
Alles wat met robots, computers en technologie te maken heeft boeit me enorm. En het is superleuk om de reacties van al die kinderen en jongeren te horen. Ik hoop echt dat ik nog heel lang boegbeeld mag zijn.

Heb je een leuke anekdote die je met ons wil delen?
Ik vertrek nooit zonder mijn rugzak mee te nemen. Je zou misschien denken dat daar alleen maar technologische spulletjes in zitten zoals een laptop, tablet en een robot en dat is ook wel zo maar ik ga nooit buiten zonder mijn favoriete koekjes mee te nemen!


In deze rubriek zullen we geregeld iemand in de kijker zetten die een connectie heeft met Digitale Wolven. Dit kan een werknemer, vrijwilliger, robot, deelnemer, leerkracht, .. zijn. Wil je zelf graag in de kijker gezet worden en je ervaringen met iedereen delen? Laat het ons dan weten via het contactformulier en wij nemen contact met je op.