• 13 mei 2022

Teamlid in de kijker - Boris

Naam: Boris
Functie: Content Creator & Designer
Wanneer gestart: 2021
Favoriete workshop: 3D printen
Favoriete robot: Lee

Waarom wilde je graag bij ons werken?
Via Veronique van het Werkburo werd ik voorgesteld bij Digitale Wolven om vrijwilligerswerk te doen. Ik kwam 1 dag per week naar Berchem om mee Scratch-video's te maken voor het platform. Sinds februari 2022 kan je mij 4 dagen per week in Berchem vinden. Ik leer hier heel veel en vind het heel leuk om te zien dat iedereen hier iedereen helpt. Hier werken is voor mij een leuke ervaring. Ik word uitgedaagd om nieuwe dingen te proberen en veel bij te leren.

Wat sprak je aan bij ons?
Ik vond het een heel leuk idee om te helpen met het maken van de video's voor het platform voor de kinderen. Ik vind het heel fijn om te weten dat de kinderen aan de hand van mijn video's leren hoe ze moeten programmeren. Zo leer ik hen iets bij.

Wat doe je voor Digitale Wolven?
Ik werk dus mee aan het platform. Daarnaast maak ik ook 3D ontwerpen voor de lesgevers om te gebruiken bij de workshops. Die worden dan in Berchem met de 3D printer afgeprint. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met game-development en 3D. Allemaal skills die ik in mijn job bij Digitale Wolven kan toepassen.

Wat motiveert je?
Ik kom elke dag heel graag naar mijn werk. Het is een leuke werkplek waar ik uitgedaagd word in nieuwe dingen aanleren, kan ik mijn kennis delen met de collega's en werken met de nieuwste technieken. Elke dag is anders en dat maakt het heel leuk. Ik word omringd door behulpzame collega's aan wie ik steeds vragen kan stellen als ik iets niet weet of die mij naar mijn ervaringen vragen als zij het niet weten. We leren van elkaar.