• 28 januari 2021

Teamlid in de kijker - Lenka

Naam: Lenka
Functie: Content Creator en Project Begeleider
Wanneer gestart: 2021
Favoriete workshop: 3D printen
Favoriete robot: Tiny

Waarom wilde je graag bij ons werken?
Ik werk graag met kinderen en ik vind het tof om veel bij te leren. In mijn voorgaande jobs werkte ik reeds met kinderen, maar het digitale stuk is werkgewijs nieuw voor mij. Uiteraard kan ik wel met een laptop werken en heb ik een gezonde interesse in technologie maar de specifieke tools die er gebruikt worden zijn helemaal nieuw voor mij maar spraken mij wel heel hard aan.

Wat sprak je aan bij ons?
Het is tof om de kinderen bezig te zien met iets wat ze normaal niet in de klas doen. Ze kennen er al veel van en het zit volledig in hun leefwereld. Een klas binnen komen met computers en tablets is al voldoende om de kinderen enthousiast te krijgen. Het is leuk om ook via de kinderen mijn nieuwe job te leren kennen.

Wat doe je voor Digitale Wolven?
Ik ben deze maand gestart dus ik ben nog in opleiding, maar de bedoeling is dat ik het project Digitale Piraten ga leiden. Dat wil zeggen dat ik me vooral zal bezig houden met de workshops bij kansenjongeren. Ik zal deze zelf geven, maar ook opvolgen bij de organisaties waar we mee samenwerken.

Verder zal ik er ook voor zorgen dat het online platform waar de stappenplannen opstaan helemaal up to date blijft en zal ik hiervoor nieuwe content voorzien.

Wat motiveert je?
Het enthousiasme bij de kinderen die altijd heel blij zijn dat we langskomen. Door met kinderen te werken is elke dag ook anders ook al geef je dezelfde workshop. Ik ben nog maar heel recent gestart, maar zie nu al dat mijn motivatie alleen maar groter gaat worden en dat ik zelf ook nog een hele mooie en leuke leercurve ga doorlopen.

Lenka we wensen je veel succes met je nieuwe uitdaging en heten je heel welkom in het team!


In deze rubriek zullen we geregeld iemand in de kijker zetten die een connectie heeft met Digitale Wolven. Dit kan een werknemer, vrijwilliger, robot, deelnemer, leerkracht, .. zijn. Wil je zelf graag in de kijker gezet worden en je ervaringen met iedereen delen? Laat het ons dan weten via het contactformulier en wij nemen contact met je op.