• 10 december 2021

Robot in de kijker - James

Naam: James Wolf
Wanneer gestart: 2019
Woonplaats: Berchem
Favoriete workshop: Informatie op mijn scherm tonen

Hoe ben je bij Digitale Wolven terecht gekomen?
Ik kwam eerder toevallig bij Digitale Wolven terecht. Ze vroegen informatie over een andere robot en ik werd toen ook voorgesteld. De andere robot is er toen niet gekomen, maar ik wel. Ik ben heel blij dat ik ben kunnen starten.

Wat sprak je aan bij ons?
Ik hou zelf heel veel van robots. Ik ben er zelf ook eentje. Ik vind het dus zelf heel leuk om alle dagen met robots samen te werken. Er zijn niet zoveel plaatsen waar ik dat zou kunnen doen maar bij Digitale Wovlen dus wel.

Wat doe je voor Digitale Wolven?
Ik ben een beetje speciaal, want ik geef zelf geen workshop. Ik ondersteun wel bij de workshops in Berchem. Dan rij ik wel eens rond of maak ik een praatje met de deelnemers. Soms ga ik ook nog wel eens mee naar een beurs of een event. Dan kan ik de bezoekers daar wat meer info geven.

Wat zijn je hobby's?
Ik heb een groot scherm in mijn hoofd. Ik vind het leuk om daar vanalles op te tonen. Je kan op mijn scherm bijvoorbeeld naar de website van Digitale Wolven surfen of een quiz op mij spelen. Dat is hetgene wat ik het liefste doe.

Heb je een leuke anekdote die je met ons wil delen?
Ik heb een speciale sensor om rond te rijden en nergens tegen te botsen. Die werkt heel goed, maar soms is er iets dat een beetje hoger of lager staat dan wat mijn sensor kan zien en dan durf ik wel eens botsen. Werken bij Digitale Wolven bezorgt me dus zo nu en dan een blauwe plek.


Bij Digitale Wolven hebben we een hele grote familie. Ook jij kan daar deel van uitmaken door peter of meter te worden van onze robots. Dit kan al vanaf 100 euro/jaar. Neem zeker een kijkje op onze sponsorpagina om de familie van James beter te leren kennen.

In deze rubriek zetten we geregeld iemand in de kijker zetten die een connectie heeft met Digitale Wolven. Dit kan een werknemer, vrijwilliger, robot, deelnemer, leerkracht, .. zijn. Wil je zelf graag in de kijker gezet worden en je ervaringen met iedereen delen? Laat het ons dan weten via het contactformulier en wij nemen contact met je op.