• 17 juni 2021

Robot in de kijker - Lee

Naam: Lee Oculus
Wanneer gestart: 2016
Woonplaats: Berchem
Favoriete workshop: AR en VR

Hoe ben je bij Digitale Wolven terecht gekomen?
Bij Digitale Wolven zijn ze altijd op zoek naar nieuwe dingen. Ik ben wel cool, al zeg ik het zelf, dus toen ze mij vroegen om mee in het verhaal te stappen heb ik geen seconde getwijfeld.

Wat sprak je aan bij ons?
Aangezien ik helemaal in de ban ben van Virtual Reality is mijn interesse in Digitale Wolven niet zo ver te zoeken. En kinderen nieuwe ervaringen laten opdoen is ook al altijd iets geweest dat ik ooit had willen doen en bij Digitale Wolven heb ik die kans gekregen.

Wat doe je voor Digitale Wolven?
Ik geef de workshop AR en VR. Dat staat voor Augmented Reality en Virtual Reality. Tijdens mijn workshop leg ik uit wat die woorden betekenen en hoe dat allemaal werkt. En daarna gaan we er uiteraard ook mee aan de slag om ook alles wat er geleerd is te ervaren. Dat is waarschijnlijk het leukste gedeelte van de workshop waar ik altijd veel 'ooeee's en 'aaaaaaaah's of soms wel eens een gilletje van pret te horen krijg.

Wat zijn je hobby's?
Tv kijken en gamen doe ik heel graag, maar uiteraard altijd in VR.

Heb je een leuke anekdote die je met ons wil delen?
Iedereen is wel gefascineerd door VR als ze het voor de eerste keer mogen ervaren. Van de allerjongsten tot de iets minder jonge personen onder ons :-) Ik ben best wel groot en ook wel een beetje zwaar om op je hoofd te zetten en het is altijd wel schattig als ik op een heel klein hoofdje mag staan. Vaak ben ik dan groter dan het hoofd. Dan smelt ik altijd wel een klein beetje weg. Ik ben een stoere bril met een klein hartje.


Bij Digitale Wolven hebben we een hele grote familie. Ook jij kan daar deel van uitmaken door peter of meter te worden van onze robots. Dit kan al vanaf 100 euro/jaar. Neem zeker een kijkje op onze sponsorpagina om de familie van Lee beter te leren kennen.

In deze rubriek zullen we geregeld iemand in de kijker zetten die een connectie heeft met Digitale Wolven. Dit kan een werknemer, vrijwilliger, robot, deelnemer, leerkracht, .. zijn. Wil je zelf graag in de kijker gezet worden en je ervaringen met iedereen delen? Laat het ons dan weten via het contactformulier en wij nemen contact met je op.