• 20 oktober 2021

Robot in de kijker - Tiny

Naam: Tiny Makeblock
Wanneer gestart: 2020
Woonplaats: Berchem
Favoriete workshop: Digisnacks Panda

Hoe ben je bij Digitale Wolven terecht gekomen?
Bij Digitale Wolven waren ze al fan van mijn broer Blue en mijn zus Nora en zo hebben ze ook mij leren kennen. Blue en Nora geven workshops vanaf het derde leerjaar dus er was zeker nog plaats voor mij om nog iets te doen met de jongere kindjes. Aangezien mijn broer en zus zo'n fan waren ben ik ook maar eens een kijkje gaan nemen en ik was ook direct enthousiast om mee aan de slag te gaan.

Wat sprak je aan bij ons?
Ik werk heel graag met kleuters en dat is wat ik bij Digitale Wolven het meeste mag doen. Daarom werk ik hier zo graag.  Maar onderschat me niet, ik kan ook moeiijkere dingen dus kan ook perfect met iets oudere kinderen aan de slag.

Wat doe je voor Digitale Wolven?
Mij zie je vooral in de kleuterklas en soms ook in het eerste leerjaar. Ik geef de workshop 'Digisnacks Panda'. Ik lijk dan ook op een panda. Je moet mij programmeren door een parcour voor mij uit te stippelen met mijn puzzelstukken en dan maak je een code die je met een speciale pen moet inscannen en die code doe ik dan na. Als ik het nu zo vertel dan lijkt het heel ingewikkeld maar dat is het eigenlijk helemaal niet. Misschien moet je gewoon een workshop met mij boeken om eens te zien hoe leuk ik wel niet ben :-!

Wat zijn je hobby's?
Iedereen vindt mij altijd heel schattig. Ik kan dan ook heel schattig kijken en charmeer zo iedereen. Dat is dan ook mijn hobby geworden. Ik kijk graag in de spiegel om nieuwe schattige snoetjes te oefenen.

Heb je een leuke anekdote die je met ons wil delen?
Ik was eens in een klas en iemand vroeg me om een selfie met mij te nemen. Aangezien ik zo fotogeniek ben wilde ik dat uiteraard doen. De foto is jammer genoeg nooit online gezet want door een foute kleurfilter te gebruiken leek ik niet meer op een panda, maar op een lieveheersbeestje!


Bij Digitale Wolven hebben we een hele grote familie. Ook jij kan daar deel van uitmaken door peter of meter te worden van onze robots. Dit kan al vanaf 100 euro/jaar. Neem zeker een kijkje op onze sponsorpagina om de familie van Tiny beter te leren kennen.

In deze rubriek zullen we geregeld iemand in de kijker zetten die een connectie heeft met Digitale Wolven. Dit kan een werknemer, vrijwilliger, robot, deelnemer, leerkracht, .. zijn. Wil je zelf graag in de kijker gezet worden en je ervaringen met iedereen delen? Laat het ons dan weten via het contactformulier en wij nemen contact met je op.