Wie zijn we?

Over Digitale Wolven

Bij de oprichting in 2014 schreven iets meer dan 100 kinderen zich in voor onze workshops. Sindsdien zijn we ontzettend gegroeid! In 2017 werden we officieel geregistreerd als vzw en vandaag bereiken we jaarlijks meer dan 20.000 kinderen. Eerlijk is eerlijk, van dit succes hadden we niet durven dromen... maar we zijn er zó trots op! Zin om mee te bouwen aan dit succesverhaal? Adopteer een van onze robotjes zodat wij de digitale genies van morgen kunnen voorbereiden op de toekomst.

Leer Amelie & Wolfje kennen

Hoi! Wij zijn Amelie en Wolfje, trotse ambassadeurs van Digitale Wolven én beste vrienden!

Zelf ben ik altijd al in de ban geweest van technologie. Ik vind het super cool om mee te zijn met de laatste trends en ben pas echt gelukkig al ik iets nieuw kan bijleren. Wolfje helpt me daar goed bij. Hij weet alles van alles. Een echte expert op vlak van technologie! Stiekem droom ik ervan om later even slim te zijn als Wolfje. Dan kan ik de wereld veroveren met mijn innovatieve ideeën en IT-skills. Doe je mee?

Onze missie
Onze waarden!

Het is onze missie om kinderen voor te bereiden op de digitale wereld van morgen. We gaan samen aan de slag met toepassingen en laten hen eigenhandig ontdekken wat de mogelijkheden zijn. Op die manier leren ze innovatie en technologie te gebruiken als een echte superkracht, die ze kunnen inzetten om hun omgeving telkens weer dat tikkeltje aangenamer te maken.

Verder willen we naast kinderen ook graag leerkrachten inspireren om met onze workshops aan de slag te gaan. We geloven er sterk in dat onze aanpak een meerwaarde kan betekenen binnen het onderwijs om kinderen voor te bereiden op de digitale transformatie die ons te wachten staat.

  RAAD VAN BESTUUR:

  • Voorzitter : Josephus de Wit
  • Penningmeester : Vincent Diercxsens
  • Secretaris : Dirk Deroost

  team

  Ons team

  Cindy

  Algemeen coördinator
  Oprichter


  Ann


  Teamlead


  Toon


  Lesgever


  Lenka


  Lesgever


  Yoran

  Lesgever


  Glenn


  Lesgever


  Thomas


  IT verantwoordelijke


  Boris

  Content Creator
  Designer


  Armin


  Begeleider Digitoop


  Dina

  Administratieve ondersteuning


  Naoual

  Administratieve ondersteuning


  An-Katrien

  Coördinator Digitoop


  Nieuws

  Recent nieuws

  Bekijk al het nieuws

  Wij zijn steeds opzoek naar vrijwilligers

  Maak het verschil voor onze kinderen en hun toekomst

  Met de steun van

  Sponsor