• 14 oktober 2022

Robot in de kijker - Joy

Naam: Joy Switch
Wanneer gestart: 2022
Woonplaats: Antwerpen
Favoriete workshop: Nintendo Switch

Hoe ben je bij Digitale Wolven terecht gekomen?
Ik werd voorgesteld bij Digitale Wolven en dat vonden ze eerst een beetje raar. Zoals jullie weten ben ik eigenlijk een spelcomputer en bij Digitale Wolven leren de deelnemers wel spelletjes maken, maar er worden alleen spelletjes gespeeld die eerst zelf gemaakt zijn. Maar toen het duidelijk werd dat je dat met een nieuw spel, Game Studio, ook met mij kan aanleren dan was de match er heel snel.

Wat sprak je aan bij ons?
Ik vind het heel leuk dat de deelnemers me nu op een andere manier gaan leren kennen. Dat je met mij ook dingen kan leren. En Digitale Wolven is daar voor mij de juiste partij voor.

Wat doe je voor Digitale Wolven?
Ik geef dus de workshop Nintendo Switch, maar dat was al wel duidelijk ondertussen. Met Game Studio leren de deelnemers hun eigen gamewereld maken.

Wat zijn je hobby's?
Gamen doe ik het allerliefst. Met zoveel verschillende games die je met mij kan spelen is dat waarschijnlijk geen verrassing.

Heb je een leuke anekdote die je met ons wil delen?
Het is altijd wel grappig dat het verwachtingspatroon van deze workshop vaak een beetje anders is. Mijn wereldberoemde vrienden zijn er bijvoorbeeld niet bij. Maar het is superleuk om te zien dat het toch keer op keer dolle pret is tijdens de workshop. Glunderde oogjes van de deelnemers verraden dat ze het heel leuk vinden.


Bij Digitale Wolven hebben we een hele grote familie. Ook jij kan daar deel van uitmaken door peter of meter te worden van onze robots. Dit kan al vanaf 100 euro/jaar. Neem zeker een kijkje op onze sponsorpagina om de familie van Kevin beter te leren kennen.

In deze rubriek zullen we geregeld iemand in de kijker zetten die een connectie heeft met Digitale Wolven. Dit kan een werknemer, vrijwilliger, robot, deelnemer, leerkracht, .. zijn. Wil je zelf graag in de kijker gezet worden en je ervaringen met iedereen delen? Laat het ons dan weten via het contactformulier en wij nemen contact met je op.