• 21 februari

Robot in de kijker - Scorpio

Naam: Scorpio Spike
Wanneer gestart: 2020
Woonplaats: Antwerpen
Favoriete workshop: Lego Spike

Hoe ben je bij Digitale Wolven terecht gekomen?
Mijn vriend Kevin was al bij Digitale Wolven aan de slag. Toen we samen op pad waren en Kevin vol enthousiasme over zijn job sprak ben ik ook op gesprek gegaan en bij Digitale Wolven begonnen.

Wat sprak je aan bij ons?
Aangezien ik een robot ben en er veel met robots gewerkt wordt is dat niet heel moeilijk te verklaren denk ik. Maar ik ben dus, net als zovelen onder ons, heel enthousiast om kinderen en jongeren enthousiast te maken voor robotica en programmeren.

Wat doe je voor Digitale Wolven?
De meesten onder ons gaan dagelijks op pad en geven workshops. Ik ben bij degenen die eigenlijk bijna nooit op pad gaat. Mij kan je vooral vinden in het Digitaal Leslokaal, waar je naar mij kan komen kijken.

Wat zijn je hobby's?
Ik lijk op een schorpioen en heb dus heel veel poten. Ik wandel dus heel graag. In het Digitaal Leslokaal van voor naar achter en van links naar rechts.

Heb je een leuke anekdote die je met ons wil delen?
Ik woon samen met Creeper, Lorre, Buzz en Dumbo in het zelfde appartement. Dumbo is de grootste en de zwaarste van ons allemaal en woont op de bovenste verdieping en hij zingt ook nog heel graag. Daar mogen we dan allemaal van meegenieten.


Bij Digitale Wolven hebben we een hele grote familie. Ook jij kan daar deel van uitmaken door peter of meter te worden van onze robots. Dit kan al vanaf 100 euro/jaar. Neem zeker een kijkje op onze sponsorpagina om de familie van Scorpio beter te leren kennen.

In deze rubriek zullen we geregeld iemand in de kijker zetten die een connectie heeft met Digitale Wolven. Dit kan een werknemer, vrijwilliger, robot, deelnemer, leerkracht, .. zijn. Wil je zelf graag in de kijker gezet worden en je ervaringen met iedereen delen? Laat het ons dan weten via het contactformulier en wij nemen contact met je op.