Workshops

Wij bieden verschillende workshops aan, voor uiteenlopende leeftijden en groepen. We starten al heel vroeg in de kleuterklas. We komen daarnaast ook in het lager én het secundair onderwijs, en dit bij alle onderwijskoepels en in alle types onderwijs, waaronder ook het buitengewoon onderwijs. Daarnaast bieden wij ook buiten de schooluren workshops aan. Alle prijzen kan u hier terugvinden.

Al onze workshops worden door ons gegeven. Wij nemen materiaal mee voor een groep van 20. In een klaslokaal vragen wij groepen vanaf 25 leerlingen op te splitsen. Bij workshops op verplaatsing zijn de verplaatsingskosten inbegrepen, bij workshops in ons Digitaal Leslokaal is het gebruik van het lokaal inbegrepen.

De workshops met het label 'technisch' zijn onze echt doe-workshops. Dit wil zeggen dat de deelnemers leren programmeren, met robots werken of met een technologie aan de slag gaan. De workshops met het label 'beleving' zijn workshops waar ervaringen rond techniek worden opgedaan. Dit wil zeggen dat de deelnemers leren over een bepaalde technologie en deze op een leuke manier gaan beleven.